Användarvillkor

På begravningsslips.se vill vi göra det enkelt att beställa en begravningsslips. Våra priser är alltid inklusive moms (25%), och vi bjuder på fraktkostnaden. Det tillkommer inga kostnader utöver det pris som visas.

Frakt och leverans

Fraktkostnaden är inkluderad i priset.

Våra slipsar skickas med brev via posten. Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar.

I dagsläget levererar vi endast inom Sverige.

Betalning

Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Försäljning till minderåriga

Du som är under 18 år måste ha målsmans tillstånd innan du beställer från oss.

Ångerrätt

Om du skulle ångra ditt köp skickar du tillbaka varan till oss. Vi tillämpar 14 dagars ångerrätt räknat från den dag du tagit emot varan. Återbetalning sker inom 30 dagar räknat från den dag vi tagit emot varan. Returfrakten betalas av dig som kund. Kom ihåg att bifoga kvitto, din anmärkning samt meddelande om hur du vill att vi för över pengarna till dig. Varan skall vara i oanvänt skick och i originalförpackning. Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka varan. Om du vill utnyttja ångerrätten så kontaktar du oss via kontaktforumläret under "Kontaka oss". Har du några klagomål på våra tjänster eller produkter kontaktar du oss även för dessa ärenden via kontaktforumläret.

Reklamation

Om det skulle vara fel på varan - meddela oss omgående (senast inom 14 dagar) innan du skickar tillbaka varan. Kom ihåg att bifoga kvitto och en beskrivning om vad som är fel. Varan skall vara i oanvänt skick och i originalförpackning. För reklamationer kontaktar du oss via kontaktformuläret.

Om begravningsslips.se

begravningsslips.se drivs av Nornira AB som nås på följande adress:

Nornira AB, Bjärevägen 28, 262 61 Ängelholm